Айнтрахт Франкфурт – Фрайбург 19 януари bet365

Двубоят Айнтрахт Франкфурт – Фрайбург от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 19 януари (събота) от 16:30 часаАйнтрахт Франкфурт отпадна от топ 5 надпреварата в Бундеслигата след тежко поражение с 0: 3 срещу шампионите Байерн Мюнхен в последния си мач за 2018 година.

Коефициентът за победа на  Айнтрахт Франкфурт е 1.65.  Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Фрайбург е 5.25. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Айнтрахт Франкфурт – Фрайбург: Статистика Н2Н

Лука Йович е голмайстора на Айнтрахт с 12 гола. Джан Лука Валдшмит има 5 гола за Фрайбург.
Желсон Фернандеш има повече жълти картони (4) от всеки друг играч на Айнтрахт. Николас Хофлер е с 4 за Фрайбург.
Фрайбург нямат загуба в последните си 4 мача.

Айнтрахт Франкфурт – Фрайбург: Прогноза

Фрайбург изиграха  две равенства с 2: 2 срещу Майнц 05 в средата на сезона. Досега те играха непоследователно в кампанията, но главният треньорът Кристиан Стрейч като цяло има основания да се задоволи с факта, че в момента червената зона е на седем точки разстояние.

Въпреки това, посетителите няма на какво много да се надяват срещу фаворитите за Шампионска лига. Те се изправят срещу отбор с една от най-добрите атаки в дивизията тук. Домакинската победа трябва да бъде залога банкер.

Айнтрахт Франкфурт да спечели
Айнтрахт Франкфурт – Над 1.5 гола

Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG