Айнтрахт Франкфурт – Челси 02 Май

Двубоят между Айнтрахт Франкфурт – Челси ще се проведе на 02 Април (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. След разочароващия първи мач по време на предишния кръг, Франкфурт обърна нещата в своя полза. Този път ще играят пред домашна тълпа, преди да пътуват в чужбина.

Коефициентът за победа на Айнтрахт Франкфурт е 2.75. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на е Челси 2.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.bet365

Айнтрахт Франкфурт – Челси: Статистика Н2Н

Не само, че основната статистика на Франкфурт у дома в UEL е приятна, но те също се гордеят с впечатляващ набор от основни цели. Те имат средно по 2.1 очаквани цели, докато те са допуснали средно само 0.97. Тяхното представяне срещу Бенфика в последния кръг беше особено добро, тъй като те допуснаха много малко, доставяйки само 0,49 очаквани гола, и се представихя прилично в атака, създавайки шансове.

Айнтрахт Франкфурт – Челси: Прогноза

По време на нокаутите Франкфурт се изправи срещу Бенфика, Интер и Шахтьор, а Челси се изправи срещу Малмьо, Динамо Киев и Славия Прага. Сините са на път към победата в Прага по време на последния кръг, тъй като спечелиха с гол до нула. Нашата прогноза е победа за гостите.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com