Акумулатор прогноза за 22 юни

Разгледайте нашата прогноза за 22 юни с подбрани футболни залози:

Световно първенство:
15:00  Бразилия да запази мрежата си празна
Бразилия срещу Коста Рика
18:00  Под 2.5 гола в срещата
Нигерия срещу Исландия
21:00  Под 2.5 гола в срещата
Сърбия срещу Швейцария

Бет365 Ви предоставя най- добрите коефициенти където и да сте. 

Няколко думи за акумулаторите във футболните залози
Как се изчислява акумулатораАкумулаторът във футболните залози може за по-просто да бъде наречен залог, който съчетава множество селекции в един фиш. Фишът може да съчетае два или повече мача в един залог. Фишът се счита за печеливш, когато всички ваши селекции печелят. Става ясно, че дори една от селекциите да не печели, целият залог става губещ. Често типстърите се стимулират от по-големите печалби, които един такъв акумулатор може да върне. В действителност и рискът, свързан с по- голямата печалба е и много по-висок.

Уравнението е доста просто – с него лесно ще разберете колко бихте спечелили при благоприятен изход. Просто вземате залога и го умножете по коефициентите на всяка една от избраните селекции. Например с 4 лв залог би се получило следното при четворен залог:

4 лв x 1.73 x 1.75 x 2.6 x 2.38 = 74 лв печалба

Как се изчислява риска

При избор на единичен залог за победител в мача шансът ви да спечелите е 1 / 3. Това означава, че залагате на един от трите вероятни изхода от мача W/L/D и  реалният ви шанс да спечелите  е 33%. Когато правите същото при Над / Под или BTTS, шансът за сбъдване на прогнозата ви е 50%. Въпреки това, рисковете могат да бъдат допълнително намалени чрез използването на подходящ анализ.

Когато комбинирате няколко мача в един фиш- вашите реални шансове за спечелване допълнително намаляват.  За четворен залог на победител/губещ/ равен, реалният шанс за спечелване е 1/12. При единичен залог той би бил 33%, а за четворния залог става 8.33%.

Няколко думи за нашия подход

Ние анализираме футболни срещи с помощта на данни и статистики. Нашата основна цел е да предоставим възможно най-добрите прогнози преди даден мач. Въпреки това, ние  не се ограничаваме само до чисто математически методи и не гледаме просто някакви числа. Нашите анализатори наблюдават отблизо новините за отбори и играчи, статистиката Н2Н и оценките за ефективността на футболното игрище.www.bet365.com

Използвайте нашите МЕГА Акумулатор Прогнози и Предложения за залози за да печелите  пари

Всеки вид „залог“ е свързан с висок риск и вие сте единственият човек, отговорен за разумното използване на вашите пари.   Ние не носим отговорност за загуби, причинени от съветите ни. Целта ни е да предоставим най-добрия анализ преди мача, използвайки комбинация от статистически данни и анализ в реално време.

*Изчислените коефициенти са валидни към момента на съставяне на прогнозата. Залагайте отговорно (18+).

Можете да гледате срещите на живо онлайн ако сте регистриран член на bet365, водещата онлайн компания за залагания, която има поточно покритие за над 100 000 спортни събития на живо със залагания на живо през годината.bet365

Вече може да гледате спорт директно на Вашия iPhone, iPad или Android, включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош в Twitter. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. За всяко събитие, за което има възможност за Пряко Предаване, ще има икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне.

Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com

Bet365 Mondial 2018