Акхисар Беледие – Османлъспор 18 Май

Двубоят между Акхисар Беледие – Османлъспор ще се проведе на 18 май (петък) от 18:00 часа в среща от Супер Лига на Турция. Акхисар Беледиеспор и Османлъспор нямат за какво да играят, когато се срещат в последния си мач от сезона 2017-18, но и двамата мениджъри искат да видят как отборът им се измъква от кампанията с положително представяне.

Коефициентът за победа на Акхисар Беледие е 2.05. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.70Коефициентът за победа на Османлъспор  3.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Акхисар Беледие – Османлъспор: Двубой статистика

Osmanlispor спечели 3 от общо 5-те срещи в Супер Лигата с Akhisar, с 1 равенство и 1 загуба.
Срещата им по-рано този сезон бе трилър, спечелен от Osmanlispor с 3-2. Последните три срещи са над 2.5 гола. Двете срещи между страните в дома на Ахисар ги видяха да привлекат 1 и да загубят 1.

Акхисар Беледие – Османлъспор: Прогноза

Има само една кратка история между двата отбора, но Osmanlispor са отборът, който в повечето случаи вкуси успеха.

Това би могло да се промени тук, откакто Акхисар донесе победа над морала, като спечели Купата на Лигата миналата седмица за сметка на тежките Фенербахче и след това го подкрепи с победа в Кайзериспор.

Въпреки че са оспорени, Osmanlispor се представя по-добре през последните няколко седмици, затова очакваме тесен сблъсък този петък, тъй като и двата отбора искат да се сбогуват с кампанията с известна гордост.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и Новини за Турска Суперлига от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: vodafone, beko, turkish airlanes.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG