Акценти от мача Стоук Сити – Суонзи bet365

Победата на Стоук Сити над Суонзи миналия уикенд даде основа за извличането на някои изводи за играта на Стоук Сити. Защитата на отбора се развива и подобрява.

Максим Чупо-Мотинг не е типичното крило в традиционния смисъл – но работи усилено по целия ляв фланг, заедно с много по-усъвършенствания Ерик Питърс, който се ситуира назад в предпочитаната си пълна позиция.

Холандецът очевидно е подложен на малък натиск през последните седмици, но показа много кураж за доброто на отбора при победата в събота – произвеждайки повече пасове, отколкото всеки от съотборниците му при гостувания.

Промяната от редовната система 3-5-2 до 4-4-2 доведе до по-голяма стабилност в средата, което позволи на двата отбора да постигнат по-голямо въздействие в широките позиции, като фулбек позициите не останаха изложени на атаките на Суонзи.

Стоък Сити се адаптира добре към формацията и взе контрола, след като навакса изоставането си и пое водещата позиция. Пийтс в челните редици също се представи блестящо.

Формацията 4-4-2 даде възможност на Маме Диуф да играе в любимата си позиция като нападател.

Марк Хюз има най-доброто от гъвкавостта на 29-годишния играч в по-голямата част от кампанията – но сенегалецът напред колко добре може да бъде, когато води линията.

Нивото на работа на Диуф никога не е било  поставяно под въпрос, но усилията в събота го отличиха заслужено. Той помогна за победата като при всяка възможност се свързваше добре с Питър Крауч.

 

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save