Алавес – Атлетик Билбао 23 Февруари

Двубоят Алавес – Атлетик Билбао от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 23 Февруари (неделя) от 15:00 часа. Атлетик Билбао ще играе за слава в Копа Дел Рей след успех с 1-0 в първата среща над Гранада за полуфиналите преди десет дни, но формата им в лигата продължава да страда.

Коефициентът за победа на Алавес е 3.00. Равенството в мача е оценено с 2.90. Коефициентът за победа на Атлетик Билбао е 2.62. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Алавес – Атлетик Билбао: Статистика Н2Н

Статистиката на Ат. Билбао като гост този сезон: 1-7-4.
Като домакин, Алавес не е губил от Ат. Билбао в последните 4 срещи помежду им.
По време на последните 9 срещи с Алавес като домакин, Алавес спечели 3 пъти, при 2 равенства и 4 победи за Ат. Билбао. Головата разлика е 13-12 в полза на Ат. Билбао.

Алавес – Атлетик Билбао: Прогноза 

Въз основа на тези статистики и вероятността отборите да бъдат доста равномерни, двата отбора да отбележат определено са причина за някакъв интерес този уикенд.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за интересни мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com