Алавес – Виляреал събота 25 Януари

Двубоят Алавес – Виляреал от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 25 януари (събота) от 19:30 часа. Алавес беше ясен фаворит като втория най-добър отбор през по-голямата част от срещата им в Леванте в мач 20, но хората на Асие Гаритано се държеха твърдо в Сиута де Валенсия и стигнаха само до втората си гостуваща победа в кампанията.

Коефициентът за победа на Алавес е 2.75. Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Виляреал е 2.62. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Алавес – Виляреал: Статистика Н2Н

Статистиката на Виляреал като гост този сезон: 4-0-6.
Лукас Перес е голмайстора на Алавес с 8 гола. Жерар Морено има 8 гола за Виляреал.
Преди година Алавес бяха номер 5 в класирането с 32 точки. Сега са номер 14 с 23 точ

Алавес – Виляреал: Прогноза

Имайки предвид тези статистически данни, над 2,5 гола и двата отбора да отбележат е очевидния избор тук. Виляреал несъмнено притежава повече качество и огнева мощ от домакините в събота, но Алавес загуби само два пъти от десет мача в Мендизороза. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com