Алавес – Ейбар петък 07 Февруари

Двубоят Алавес – Ейбар от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 07 Февруари (петък) от 22:00 часа. Равенството на Алавес от 1:1 в Севиля миналия уикенд означава, че сега са спечелили само един от последните си осем мача в Ла Лига, въпреки това представянето им е значително подобрено.

Коефициентът за победа на Алавес е 2.37. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Ейбар е 3.10. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Алавес – Ейбар: Статистика Н2Н

Хоселу е голмайстора на Алавес с 9 гола. Фабиан Орелана има 5 гола за Ейбар.
Статистиката на Ейбар като гост този сезон: 1-5-5.
Рубен Дуарте има повече жълти картони (8) от всеки друг играч на Алавес. Фабиан Орелана е с 6 за Ейбар.

Алавес – Ейбар: Прогноза

Четири от последните шест срещи между двете страни завършиха с по-малко от 2,5 отбелязани гола и това е основният ни залог за мача от Ла Лига този петък в страната на баските. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com