Алавес – Леванте понеделник 11 Февруари bet365

Двубоят Алавес – Леванте от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 11 февруари (понеделник) от 22:00 часа. El Glorioso наистина удивляваше феновете си с вдъхновени изпълнения този сезон в топ дивизията.

Коефициентът за победа на Алавес е 2.00. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Леванте е 3.80. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Алавес – Леванте: Статистика Н2Н

Deportivo Alaves Sad не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Уакасо има повече жълти картони (7) от всеки друг играч на Deportivo Alaves Sad. Кампана е с 9 за Леванте.
Deportivo Alaves Sad са в серия от 3 поредни загуби.

Алавес – Леванте: Прогноза

Babazorros са записали четири победи от последните пет в h2h срещите. По-важното е, че на това място домакините никога не са опитвали поражението от мъжете на Пако Лопес. Отборът също успя да вкара във всяко едно равенство пред домашната си тълпа. Те също останаха без загуба в 16 от последните си 18 домакински срещи, докато Гронатос загуби последните си четири мача като гост бяха без победа в последните осем поредни.

Клоним към домакините да спечелят тази игра. The Frogs не успяха да вкарат нито един гол в последните си три гостувания и в четири от последните си пет мача. Освен това, те успяха да отбележат само един гол в последните си три срещи с този отбор, а последното им посещение на този стадион остана без резултат. Освен това, Ел Глориосо никога не е постигал повече от три гола вече повече от единадесет месеца.

Официални спонсори на Ла Лига са NikeSamsung, Allianz, TAGHeuer.  bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG