Алавес – Леганес петък 13 Декември

Двубоят Алавес – Леганес от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 13 декември (петък) от 22:00 часа. Алавес публикува последователни победи без допуснат гол срещу Валядолид (3-0) и Ейбар (0-2) през ноември, за да се издигнат в средната на класацията на Ла Лига.

Коефициентът за победа на Алавес е 2.60. Равенството в мача е оценено с 3.00. Коефициентът за победа на Леганес е 3.00. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Алавес – Леганес: Статистика Н2Н

Като домакин, Алавес не е губил от Леганес в последните 8 срещи помежду им.
Статистиката на Леганес като гост този сезон: 0-2-5.
Преди година Алавес бяха номер 6 в класирането с 25 точки. Сега са номер 15 с 18 точки.

Алавес – Леганес: Прогноза

Шест от осемте домакински мача на Алавес през този сезон са дали по-малко от 2,5 гола, като същото се случи и в пет от седемте гостувания на Лега. Освен това домакините са запазили пет празни мрежи в Мендизороза този сезон, докато посетителите не са успели да отбележат в четири от последните си пет гостувания. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com