Алавес – Реал Сосиедад събота 04 Май

Двубоят Алавес – Реал Сосиедад от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 04 май (събота) от 19:30 часа. Очакваме още едно баско дерби тази събота в Ла Лига, докато Алавс поема Реал Сосиедад. Домакините се борят да запазят европейските си надежди и победата ще ги изравни по точки с Атлетик Клуб.

Коефициентът за победа на Алавес е 2.50. Равенството в мача е оценено с 3.25. Коефициентът за победа на Реал Сосиедад е 2.90. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Алавес – Реал Сосиедад: Статистика Н2Н

Алавес не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Алавес са в серия от 6 поредни домакински срещи без победа.
Джонатан Калери е голмайстора на Алавес с 8 гола. Mikel Oyarzabal има 13 гола за Реал Сосиедад.

Алавес – Реал Сосиедад: Прогноза

8 от 9-те последни мача на Сосиедад са постигнали цели и в двете мрежи. Тяхната форма е малко по-различна, но те имат предимствата на добрата страна и в Уилиан Хосе, Хуанми и Микел Оярзабал отбелязват цели за отбора си. Последният имаше блестящ сезон с 13 гола. 8 от тях са от началото на февруари, така че той е в добра форма пред целта и подкрепата на Оярзабал, за да вкара по всяко време, може да си струва да се заложи в този мач.

Като цяло, подкрепата и на двата отбора да отбележат, както и домакинска победа си струва залозите.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com