Албасете – Луго четвъртък 13 Септември

Двубоят между Албасете – Луго ще се проведе на 13 септември (четвъртък) от 21:00 часа в сблъсък от Купа дел Рей на Испания. Вторият кръг на Копа дел Рей се провежда тази седмица и виждаме, че всички отбори от испанската Сегунда дивизия участват в състезанието.

Коефициентът за победа на Албасете e 2.05. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Коефициентът за победа на Луго e 3.75Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Албасете – Луго: Двубой Статистика

Албасете нямат загуба в последните си 4 мача.
КД Луго нямат победа в последните си 12 мача като гост.

Албасете – Луго: Прогноза

Домакините със сигурност ще влязат в мача на високи обороти, след като отборът спечели над Кордоба и Ресу Депортиу. Те отбелязаха пет гола и няма да се изненадаме ако тази вълнуваща атакуваща форма продължи и тук, тъй като Луго изпрати поне един гол във всеки от четирите изхода на Сегунда Дивизия досега.

Що се отнася до Копа дел Рей, нито една от двете страни нямаше много късмет през последните години. Албасете загуби последните два мача в състезанието след допълнително време. Луго бяха спрени в третия кръг от Реал Сарагоса (1-0 загуба далеч от дома) последния път.

Домакинската победа заслужава да бъде разгледана на 2.05, докато вие можете също да подкрепите домакините, за да реализират два или повече голове при по-високи коефициенти.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Още по-лесно е с новото приложение на bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други. Официални спонсори на Купата на Краля са: Sagamovil, Coca Cola, San Miguel.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG