Алонсо е доволен от партньорството с Рено

Двукратният световен шампион във Формула 1 Фернандо Алонсо изрази задоволство от новото сътрудничество между неговия отбор Макларън и френския доставчик на двигатели Рено. Той обеща все по-добри резултати с напредването на сезона, като целта е да бъде изместен конкурента Ред Бул.

Междувременно, залози затова кола на Макларън да спечели Гран При на Бахрейн в неделя се приемат при коефициент от 126.00. Шансовете на болид на Ред Бул да грабне победата са оценени на 6.50.

Алонсо успя да финишира между двамата пилоти на Ред Бул Даниел Рикардо и Макс Верстапен в първия старт за сезона в Мелбърн. Това му класиране обаче беше спомогнато от проблемите, които Верстапен имаше на пистата.

„Всичко ще става все по-добро за Макларън. В следващите няколко състезания ще видите голям напредък, защото в болида има още много потенциал за развиване. Още в първия старт от партньорството ни с Рено се видя, че то ще бъде успешно. Все още имаме по какво да работим за постигане на пълна интеграция между двете компании. Целта пред нас сега е да догоним и започнем да побеждаваме Ред Бул. Все още не сме на тяхното ниво, те в момента са по-близо до Мерцедес и Ферари, отколкото ние сме до тях“, сподели испанецът.

Алонсо може да се похвали с три победи в Бахрейн, последната от които бе през 2010 година. Коефициентът той да се качи на подиума на „Сахир“ е 51.00.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет – БГ / Bet – BGnull