Алърдайс трябва да се сърди на своите, че не успя да дебютира с победа начело на Кристъл Палас

Новият мениджър на Кристъл Палас Сам Алърдайс не успя да дебютира с победа начело на „орлите“, след като неговият отбор направи 1:1 с Уотфорд на „Викъридж Роуд“. Гостите сами са си виновни за пропуснатия шанс, тъй като поведоха с гол на Йоан Кабай (26′), а след това Кристиан Бентеке изпусна дузпа, с която можеше да предреши крайния изход. През втората част Деймиън Дилейни направи нелепо нарушение за нов 11-метров наказателен удар. Трой Дийни (71′) го реализира, вкарвайки стотния си гол за Уотфорд, с който донесе точката на „стършелите“.

Валтер Мадзари реши да остави Дийни на скамейката за началото, като вместо него стартира Адлен Гедиура. Домакините обаче нямаха никакъв късмет в първите минути, тъй като италианският мениджър на „стършелите“ бе принуден да направи две корекции в първия 1/4-час, защото Дарил Янмаат и Валон Бехрами получиха контузии. Техните места бяха заети от Хуан Камило Сунига и Дийни. Сам Алърдайс върна Андрос Таунзенд и Матийо Фламини сред титулярите на Кристъл Палас.

Вижте ТВ Програма тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично. Останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата. С тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент.  Тя покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла ЛигаШампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

bet365

bet365

bet365