Америка МГ – Васко Да Гама 07 Септември

Двубоят между Америка МГ – Васко Да Гама ще се проведе на 07 септември (петък) от 02:00 часа след полунощ в среща от Бразилия Серия А. Америка МГ са в добра форма, но трите поредни победни мача, изигранани от тях, завършиха с победа за Витория, миналата седмица, а сега домакините на Vasco da Gama искат бързо да си възвърнат формата.

Коефициентът за победа на Америка МГ е 2.25Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на Васко Да Гама е 3.40Вижте ТВ Програма за мача тук.Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Америка МГ – Васко Да Гама: Двубой Статистика

Статистиката на Васко Да Гама като гост този сезон: 0-4-5.
Васко Да Гама нямат победа в последните си 8 мача като гост.
Aderlan има повече жълти картони (7) от всеки друг играч на Америка Минейро МГ. Вагнер е с 7 за Васко Да Гама.

Америка МГ – Васко Да Гама: Прогноза

Ние ще подкрепим Америка МГ , за да вземат важните точки пред домашната тълпа и да спечелят победа с цена от 2.25.

Домакините напоследък са много стабилни и трябва да имат какво да направят, за да се възползват от съперническите неволи в мачовете, които за момента трябва да ги видят в топ 12 на Серия А.

Въпреки това очакваме още едно голямо предизвикателство и атакуващ подход от страна на посетителите, като залагаме на състезание с висок рейтинг в Estadio Raimundo Sampaio и обратно над 2.5 гола – което изглежда чудесно с оглед на последните състезания в серия А.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бразилия Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието са: Bridgestone, DHL, Toyota.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG