Амиен – Пари Сен Жермен bet365

Двубоят между Амиен – Пари Сен Жермен  ще се проведе на 04 май (петък) от 21:45 часа в среща от Лига 1 на Франция.  Амиен получи страхотно равенство 0: 0 в Монако и клубът, който е на 13-то място сега е в добра форма. Амиен има само 1 загуба в последните си пет мача и са спечелили 7 точки у дома от последните си три мача.

Коефициентът за победа на Амиен  е 10.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.75. Коефициентът за победа на ПСЖ е 1.28. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Амиен – Пари Сен Жермен: Статистика Н2Н двубои

В последните три срещи през последните 10 години ПСЖ спечели всяка игра
Амиен не са вкарали срещу ПСЖ в тези 3 мача
Отборите последно се срещнаха на този стадион през януари в купата на лигата, където ПСЖ спечели 2-0

Прогноза
Ако този мач беше преди няколко месеца, без колебание щяхме да заложим за победа на гостите. Сега ПСЖ са някак различни. Коефициентът за това те да победят е 1.28 и не предлага стойност. Затова ще заложим Амиен да ги затрудни.

Хендикап залози: Амиенс да победи ПСЖ с +2 гола
Полувреме с най-много голове: 2-ро полувреме

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuer.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG