Анахайм Майти Дъкс – Чикаго Блекхоукс 06 Декември bet365

Двубоят между Анахайм Майти Дъкс – Чикаго Блекхоукс ще се проведе на 06 декември (четвъртък) от 05:35 часа след полунощ българско време в среща от редовния сезон в НХЛ. Калифорнийци загубиха с 1-3 като гост в Чикаго през октомври, но са безгрешни в последните си две домакинства срещу съперника, ликувайки с общ резултат 10-3.

Залози за успех на Майти Дъкс можете да правите с коефициент 1.71, докато шансовете на домакините да вкарат първия гол в мача са оценени на 1.74. Хендикап ставката (+1.5) за победа на Чикаго е 1.43.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Анахайм се завръща на своя лед след пет поредни гостувания, в последните четири от които завърши победител. През уикенда „мощните патоци“, които са шести на Запад с баланс 14-15 (7-8 у дома). Записаха безпрецедентен триумф, сътворявайки паметен обрат от 0-4 за крайното 6-5 срещу действащия шампион Вашингтон Кепиталс.

Майти Дъкс стана първият отбор от 1999 г. насам, който успява да навакса пасив от четири гола като гост и да спечели в редовното време. Капитанът на калифорнийци Райън Гецлаф е водач по точки с 22, а в миналите осем мача прибави 10 към актива си (4 гола). Топ стрелец е крилото Понтус Аберг с девет гола.

Заради слабите резултати този сезон Чикаго уволни Джоел Куйнвил на 6 ноември. Но тази треньорска рокада не оказа нужния ефект и проблемите на отбора продължиха с пълна сила. „Черните ястреби“ са в серия от четири поражения и имат общо 15 загуби в миналите си 18 мача.

В неделя Чикаго загуби с 2-3 от Калгари Флеймс у дома и за първи път от седем срещи насам допусна по-малко от четири гола. Стрелецът Брендън Саад се разписа два пъти при успеха срещу Анахайм през октомври и ще се опита да поведе тима напред. Саад може да се похвали с девет точни попадения в 17 мача срещу Майти Дъкс.

Гледайте бет365 лайв На Живо. Мачове и новини от всички краища на света с bet365 Livescore. Официални спонсори на NHL: Apple, EA Sports, Visa, Honda

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com