Англия – Ирландия четвъртък 12 Ноември

Двубоят между Англия – Ирландия ще се проведе на 12 Ноември (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Приятелски мач на Националните Отбори. По време на международна почивка, приятелският мач на Англия с Република Ирландия в четвъртък обещава да бъде сдържан конкурс между два отбора, които искат да спестят енергия за по-важни мачове.

Коефициентът за победа на Англия е 1.33. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75Залози за това Ирландия да победят се приемат с коефициент 10.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Англия – Ирландия: Двубой статистика

Под 2.5 гола бяха отбелязани в 18 от последните 19 състезателни мача на Ирландия.
Англия и Ирландия направиха равенство в четири от последните си пет срещи.
Под 2,5 гола бяха отбелязани във всяка от последните седем срещи между тези отбори.

Англия – Ирландия: bet-bg.com Online Прогноза

Факторите предполагат, че най-новата схватка на близките съседи в четвъртък има всички предимства на подобна хладка борба и тъй като и двата отбора вероятно ще третират играта като еднократно тренировъчно упражнение, прицелният пазар под 2.5 обжалва е предпочитан за правилното ни прогнозиране на резултата.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 National Friendly можете да прочетете на нашата bet страница.

Виж коефициенти за мача от бет365. Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметкаДепозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: бет–бг.ком / bet-bg. com