Анджелик Кербер – Мария Шарапова 20 Януари

Двубоят между Анджелик Кербер – Мария Шарапова ще се проведе на 20 януари (събота) от 10:00 часа българско време в среща от трети кръг на Откритото първенство на Австралия. Рускинята има превес в преките си сблъсъци с германката, но загуби последните два от тях.

Залози за победа на Шарапова се приемат при коефициент от 2.10. Шансовете за успех на Кербер са оценени на 1.72.

Кербер си направи хубав подарък за 30-ия си рожден ден, печелейки убедително срещу Дона Векич (Хър) с 6-4 6-1 във втори кръг. Така тя вече има 11 поредни победи от началото на годината.

„Опитвам се отново да се наслаждавам на тениса си. Миналата година не бе толкова добра, но се опитах да забравя. Радвам се, че отново съм на корта. Играя добър тенис. Направих тежка предсезонна подготовка и положеният труд се отплаща. Радвам се, че играя добър тенис, както през 2016 година“, каза бившата номер едно след успеха над Векич.

Шарапова прескочи второто препятствие на „Мелбърн Парк“ след „чиста“ победа над Анастасия Севастова (Лат) с 6-1 7-6(4). Предишните два мача между двете се решиха в трети сет, но този път Маша се справи по-бързо с неудобната латвийка.

Шарапова има четири победи от седем мача с Кербер до момента. Германката обаче се поздрави с успеха в последните им два двубоя- 7-6(4) 4-6 6-4 на Уимбълдън 2014 и 2-6 7-5 6-1 в Щутгарт на следващата година.

Победителката от дуела Кербер-Шарапова ще играе в следващата фаза със спечелилата двубоя между полякинята Агнешка Радванска (1.25 за победа) и Су-Уей Хсиех от Тайван. Радванска спечели единствения досега двубой с Хсие с резултат 6-3 6-2 в Маями през 2013 година.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG