Анджелик Кербер – Слоун Стивънс 26 Октомври

Двубоят между Анджелик Кербер – Слоун Стивънсс от II кръг на Червената група на WTA финалите в Сингапур ще се проведе на 26 октомври (петък) от 16:00 часа българско време. Това е втория им официален дуел; първият бе през 2013 г. на клея в Рим и отиде в сметката на американката – 4-6 6-3 6-2.

Залози за победа на Стивънс можете да правите с коефициент 1.61. Коефициентът за успех на Бертенс е 2.20, а пазарът за общо над 21.5 гейма в мача е със стойност 1.80.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Стивънс се наложи над Наоми Осака (Япо) с резултат 7-5 4-6 6-1 в дебютния си мач на WTA финалите. Миналогодишната шампионка на US Open записа втория си безответен успех в съперничеството си с тазгодишната победителка в Ню Йорк след 2 часа и 22 мин. оспорвана битка.

Финалистката на двойки от последния сезон Бертенс сътвори пълен обрат на старта срещу мощната германка и актуална шампионка от Уимбълдън Анджелик Кербер – 1-6 6-3 6-4. Това бе дебютен мач на холандката на сингъл в турнира, като в него взе 11-та победа за сезона срещу представителка на топ 10.

В откриващия мач от програмата на сингъл в сряда, в 14:30 часа българско време. Кербер и Осака (1.66 да спечели) ще преследват първа победа, с която да останат в сметките за елиминациите. Кербер води с 3-1 в общия баланс между двете.

Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com