Анди Мъри – Жижен Жанг 25 Септември

Двубоят между Анди Мъри – Жижен Жанг ще се проведе на 25 септември (вторник) от 13:30 часа българско време в дуел от първи кръг на турнира от сериите АТР 250 в Шънджън, Китай. Това ще бъде първи официален мач между двамата.

Залози за победа на Мъри с 2-0 сета се приемат при коефициент от 1.30. Шансовете на Жанг да стигне до крайния успех са оценени на 8.00.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Мъри се завърна преди три месеца в тура след продължително отсъствие заради контузия. Оттогава насам той е изиграл общо пет турнира. Kато най-доброто му представяне бе достигане до 1/4-финалите във Вашингтон.

Шотландецът е за втори път в Шънджън. В дебютното си участие преди четири години той стигна до титлата след четири поредни победи.

През уикенда двукратният олимпийски първенец обяви, че ще сложи край на сезон 2018 по-рано. След Шънджън той ще играе в Пекин, който ще бъде последния му турнир за годината.

Жанг е на 21 години и заема 340-то място в световната ранглиста. През миналия сезон той стигна изненадващо до 1/4-финалите в Шънджън, където беше спрян от Хенри Лааксонен (Швейц).

Ако се справи с Жанг, Мъри ще си осигури среща с водача в схемата и действащ шампион Давид Гофен (Бел). Гофен (5.50 да защити титлата си) почива в първи кръг.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Emirates, FedEx, Infosys, Peugeot.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com