Анже – Гингам събота 29 септември

Двубоят Анже – Гингам от  Лига 1 на Франция ще се проведе на 29 септември (събота)  от 21:00 часа.  Анже ще бъдат фаворити за победа в тази игра и са на 8-о място, а последните си 4 мача са без загуба, 3 от които са победи. У дома те бяха по-малко зрелищни, но все още не са победени в последните си двубои.

Коефициентът за победа на Анже  е 2.15.  Равенството в мача е оценено с 3.20.  Коефициентът за победа на  Гингам  е 3.70. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Анже – Гингам: Статистика Н2Н

Гингам не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Като домакин, Анже не е губил от Гингам в последните 5 срещи помежду им.
Преди година Гингам бяха номер 10 в класирането с 9 точки. Сега са номер 20 с 1 точки.

Прогноза

Ако Анже не спечелят, това ще бъде озадачаващо. Те имат по-добър отбор, страхотна форма, току-що победиха Монако, атакуват добре и ще играят срещу  отбор, който не може да спечели мач.

Гингамп ще дойде тук, за да се защити и да получи точка, а Анжес ще има много шансове за гол. Изглежда нереалистично за Гингамп да получи още една точка и трябва.

Ангерес да победи
Точен резултат: Angers да спечели с 1-0 или 2-0

Както винаги, не забравяйте, че за да гледате Пряко Предаване от bet365, трябва да сте направили залог, който е бил уреден през последните 24 часа, или да имате финансиран профил.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Лига 1 са: TAGHeuer.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG