Анжи Махачкала – ФК Урал 31 март

Двубоят от висшата лига на Русия между Анжи Махачкала (като домакини) и Урал ще се проведе на 31 март (петък) от 19:30ч българско време.

Ставката затова Анжи Махачкала да спечели двубоя е 2.5, а вероятността да завършат наравно е оценена на 3.0. Залози затова Урал да се радва на победата се приемат с коефициент 4.0.

Анжи и Урал ще се срещнат в един много важен мач от долната половина на руската Висша лига в петък следобед в Анжи-Арена. Двата тима ще излязат в добро настроение след спечелването на техните мачове от последния кръг на състезанието.

Анжи Махачкала

Футжолистите на Александър Григорян най-накрая успяха да намерят мрежата за първи път от началото на втората част от сезона.

Защитата свърши работа, която бе достатъчно за първата победа, която дава на домакините седем точки от червената зона.

ФК Урал

Урал поддържа фината форма в домакинските си срещи с Рубин Казан 1-0 в последния кръг.

Въпреки това, проблемите за Александър Тарханов и негова страна изскачат, когато отборът играе по пътя, където те са без победа в последните седем мача във Висшата лига.

Анжи Махачкала срещу Урал: двубой

Урал са се справяли по-добре в миналото, след като спечелиха седем от мачовете с Анжи, които имат две победи по-малко.

Анжи са, обаче излезнаха на чело в първокласната лига на руския футбол.

Анжи Махачкала срещу Урал: Прогнози

Не се предвижда много резултатна игра, тъй като нито един от двамата управляващи няма реален хищник в последната третина.

Мачът ще има огромно значение и за двете страни.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save