Аниете: Трябва да бием Дунав

Испанският халф на Левски София се готви за труден мач с русенци, но не се съмнява в крайната победа. Звездата на „сините“ Антонио Аниете, който днес навършва 31 години, сподели в интервю за клубния ТВ канал, че се надява на победа в дербито на върха от Първа лига срещу новака Дунав Русе в неделя от 17:45 часа. Той разкри, че мечтата му е да стане шампион с Левски.

Залози за победа на Левски в неделя се приемат при коефициент от 1.33. Шансовете за успех на Дунав са оценени на 7.50. Коефициентът затова да паднат повече от 2.5 гола в срещата е 2.05.

Антонио Аниете е доволен от резултатите на Левски от началото на сезона. Той е впечатлен от представянето на Дунав до момента, но вярва, че той и съотборниците му ще си тръгнат с трите точки от „Георги Аспарухов“ в неделя.

„Мачът определено ще бъде труден за Левски. Може да се каже, че са изненадата на шампионата. Но ние сме Левски, играем на нашия стадион и се надявам да победим… Честно казано първо искам да победим, а ако отбележа гол ще е страхотно“, сподели Аниете.

Левски е във впечатляваща серия от шест поредни победи в Първа лига и оглавява временното класиране с 20 точки. Дунав е на втора позиция в таблицата с актив от 17 точки. Русенци записаха реми и загуба в последните два кръга.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол

Save

Save