Анталиаспор – Истанбул Басаксехир 11 Май

Двубоят между Анталиаспор – Истанбул Басаксехир ще се проведе на 11 май (петък) от 20:00 часа в среща от Супер Лига на Турция. Басакшехир трябва да спечели останалите си две мача, за да осигури най-малкото второ място в турнира Супер Лига, като четирите най-големи страни са разделени от 3 точки.

Коефициентът за победа на Анталиаспор е 5.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50Коефициентът за победа на Истанбул Басаксехир 1.72. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Анталиаспор – Истанбул Басаксехир: Двубой статистика

Басаксехир са невиждани в последните четири мача на Супер Лига срещу Анталияспор; 3 победи и 1 равенство.
И двата отбора вкараха в 4 от последните си пет сблъсъци от статистиката.
Първият им двубой е удобна победа с 4: 1 за отбора от Истанбул.
Басаксехир също побеждаваха в последните си 2 визити в Анталия, след като загубиха три от тях.

Анталиаспор – Истанбул Басаксехир: Прогноза

Анталияспор все още се нуждае от точка, за да се измъкне от отпадането, но биха могли да го направят, ако Osmanlispor не успее да победи Бешикташ по-късно в събота. Все пак, треньорът Хамза Хамзаоглу няма да очаква нищо по-малко от ангажименти за момчетата си и те биха могли да го направят, тъй като са били добри у дома през целия сезон.

Басаксехир не беше последната страна на пътя напоследък, но победата в Османлиспор при последното им пътуване можеше да повиши доверието в срещата в долната половина на масата. Освен това, техният неотдавнашен рекорд в Анталия Арена е добър и затова нападателите трябва да очакват близка битка.

Ще заложим и за двата отбора да вкарат гол за този турнир, след като Анталия вкара гол във всичките си домакински мачове този сезон, с изключение на 2, а Басаксехир не успя да вкара три пъти по пътя.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и Новини за Турска Суперлига от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: vodafone, beko, turkish airlanes.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG