Антонио Конте призна, че не знае дали ще продължи да води Челси

Мениджърът на Челси Антонио Конте призна, че не знае дали ще продължи да води отбора и през следващия сезон. Днес сините допуснаха неприятна загуба с 1:3 в дербито с Тотнъм и все повече се отдалечиха от топ 4 и местата, даващи право на участие в Шампионската лига догодина.

“Трябва да съм честен, не знам дали ще остана начело на Челси. Това не е мой проблем, а е проблем на клуба. За нас мениджърите никога нищо не е сигурно. Може да имаш договор, но не знаеш какво ще се случи след един или два мача. Всичко зависи от резултатите”, призна Конте.

Напоследък все по-усилено се говори, че специалистът може да се завърне начело на националния отбор на Италия. Освен това името му е спрягано и за други позиции, като например за заместник на Унай Емери в Пари Сен Жермен.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.  Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо и футболни топ събития от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично, като останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата, като с тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и).

Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят: Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реа  л-шщай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.

 Автор: Бет БГ / Bet-BG.com