Апоел Никозия – Аякс вторник 20 Август

Двубоят между Апоел Никозия – Аякс ще се проведе на 20 Август (вторник) от 22:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Апоел, които обикновено са редовни на този етап в Шампионската лига, издържаха на плачевна континентална кампания през миналия сезон, тъй като бяха елиминирани в първия мач от Судува.

Коефициентът за победа на Апоел Никозия е 7.50Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Коефициентът за победа на Аякс е 1.40Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Апоел Никозия – Аякс: Двубой Статистика

Аякс нямат загуба в последните си 7 мача.
Аякс нямат загуба в последните си 9 мача като гост.
Аякс са в победна серия от 3 мача.

Апоел Никозия – Аякс: Прогноза

Не очакваме Ajax да загуби след двата мача, но смятаме, че APOEL има голям шанс да им затрудни живота в Кипър. Отличният домакински рекорд в Европа прави APOEL Draw Double Chance да изглежда много привлекателен, така че ние подкрепяме това, както и двата отбора да отбележат в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com