Апоел Никозия – Реал Мадрид вторник bet365

Двубоят между Апоел Никозия – Реал Мадрид ще се проведе на 21 ноември (вторник) от 21:45 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Серхио Рамос призова за спокойствие и обеща Реал Мадрид да реагира подобаващо след второто поредно поражение. „Лос бланкос“ отстъпиха на Тотнъм с 1:3 на „Уембли“ в Шампионската лига в сряда, а преди това се издъниха срещу Жирона в Ла Лига.

Коефициентът за победа на Апоел Никозия е 17.00Равенството в сблъсъка е оценено на 9.00. Залози за това Реал Мадрид да победят се приемат със ставка 1.16.

Тотнъм подчини колебливия Реал с точни попадения на Деле Али (2) и Кристиян Ериксен и предсрочно се класира за 1/8-финалите. Рамос успокои привържениците на своя тим, като заяви, че няма място за притеснения.

„Резултатът е измамен. Не отнемам заслугата на Тотнъм, но не разбирам защо се възцарява песимизъм. Реал Мадрид винаги се завръща. Ще поставим на местата им всички, които ни отписват. От позицията на моя опит ще кажа, че най-важното е да се запази спокойствие. Нищо не е свършило и още сме в Шампионската лига“, заяви централният бранител.

Реал е на второ място в потока два кръга преди края. Мадридчани изстават с три точки от лидера Тотнъм и имат пет повече от третия Борусия Дортмунд (2.25 за бие „шпорите“ на 21-ви ноември).

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG