Апоел Никозия – Севиля 12 Декември

Двубоят между Апоел Никозия – Севиля ще се проведе на 12 декември (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Макар че не се очаква да стигнат много далеч във фазата на нокаут на Лига Европа, APOEL ще се радва, че го достигна и работата им в конкуренцията досега беше доста добра. Кипърците стартираха континенталната си кампания по нечестив начин

Коефициентът за победа на Апоел Никозия е 3.60. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Севиля е 2.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Апоел Никозия – Севиля: Статистика Н2Н

Андрия Павлович е голмайстора на Апоел Никозия с 2 гола. Мунир Ел Хадади има 5 гола за Севиля.
Севиля нямат загуба в последните си 5 мача като гост.
Севиля нямат загуба в последните си 11 мача

Апоел Никозия – Севиля: Прогноза

Като има предвид всичко казано до момента, подкрепата за победа на Севиля изглежда най-добрият начин тази среща, що се отнася до залаганията и е нещо, което сме повече от щастливи да направим. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com