Аполон Лимасол – ПСВ четвъртък 29 Август

Двубоят между Аполон Лимасол – ПСВ ще се проведе на 29 август (четвъртък) от 20:00 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. PSV може да си позволи да даде почивка на няколко ключови играчи за втория мач, ако пожелае, след като холандската страна вкара три без отговор миналата седмица срещу Аполон.

Коефициентът за победа на Аполон Лимасол е 3.10. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на ПСВ е 2.15. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Аполон Лимасол – ПСВ: Статистика Н2Н

ПСВ нямат загуба в последните си 6 мача.
Резултат от първият мач: ПСВ – Аполон Лим. 3-0.
Аполон Лим. са в серия от 7 поредни домакински срещи без победа.

Аполон Лимасол – ПСВ: Прогноза

Уверени сме, че в четвъртък ще бъдат отбелязани по-малко от 2,5 гола и сме предвидили краен резултат от 0-0. ПСВ няма нужда да вкара в четвъртък и да има отличен защитен рекорд, който вярваме, че ще влезе в игра в Кипър. Домакините трябва да отнесат играта срещу своите гости, но не успяха да отбележат нито един гол в Холандия, което означава, че дори невероятната победа с 3:0 в четвъртък ще бъде достатъчна само за да изведе играта в продълженията. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com