Аржентина – Парагвай четвъртък 20 Юни

Двубоят между Аржентина – Парагвай ще се проведе на 20 юни (четвъртък) от 03:30 часа след полунощ в среща от Копа Америка. Аржентинските надежди за трофей от Копа Америка бяха разтърсени в сблъсъка им с Колумбия през уикенда, тъй като те загубиха отвавящия си мач от Копа Америка.

Коефициентът за победа на Аржентина е 1.44. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.20Залози за това Парагвай да победят се приемат с коефициент 7.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Аржентина – Парагвай: Двубой статистика

Колумбия са в победна серия от 3 мача.

Аржентина – Парагвай: Прогноза

Въпреки това, Аржентина трябва да победи в мача. Най-добрият начин да заложите на този мач е да разчитате на впечатляващите атакуващи таланти. Лионел Скалони се е ангажирал с 4-4-2, която свързва Меси с друг нападател, докато системата също трябва да носи подкрепа от крилата. Очакваме да видим повече от това срещу страната от Парагвай. Имаше 29 гола през последните седем срещи между двете, така че ние подкрепяме над 2.5 гола като наш съвет тук.
bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за bet365 Copa America само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за футбол можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Евро 2020, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com