Ари Енгел обяснява подхода си на работохолик към покера

Ари Енгел е един от най-здраво работещите грайндъри на турнирната сцена днес. Бившият №1 в онлайн покера живее в куфар, докато преследва големи постъпления по целия свят.

В резултат на това 33-годишният играч се е справил доста добре, спечелвайки близо $5 милиона от турнири на живо. Понастоящем той е на четвърто място с осем титли от WSOP Circuit, а през 2016 г. спечели главното събитие на Aussie Millions.

bet365 Вижте онлайн покер залата на bet365 !

Въпреки фактът, че Енгел наистина не се съсредоточи върху живия покер, докато не дойде Черния петък, Енгел по някакъв начин успя да спечели 284 турнира на живо, до този етап на кариерата му, 48 от които бяха миналата година.

Сред по-интересните неща в това интервю са пътешествията му по света, канадци с австралийски акцент, лениво завършване на колежа в рамките на две години, вдъхновяване на хазяина да започне да се занимава с покер, да бъдеш работохолик в покера, позитивите от разпадането на онлайн покер пазара, как да кешнеш 48 пъти в една година с третият най-лош стрейт и търсене на място по света, за да се установиш.

 

bet365

Запознайте се с най-новата оферта на Bet365 Най-добри Коефициенти +, която допълнително ще увеличи Вашия коефициент. Когато заложите в Bet365, има коефициент за Вашата селекция – ако НК е по-голям, те не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да Не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На Живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Северна Америка и Австралазия, освен ако не е посочено друго. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви плати 5.50!