Арсенал – Бърнли 22 декември bet-bg.com

Двубоят Арсенал – Бърнли от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 22 декември (събота) от 14:30 часа Претовареният график ще продължи за Бърнли и в събота следобед, когато отново пътуват до столицата, за да поемат Арсенал този път. 

Коефициентът за победа на Арсенал  е 1.25 Равенството в мача е оценено с 6.50. Коефициентът за победа на Бърнли  е 15.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Арсенал – Бърнли: Статистика Н2Н

Бърнли не е побеждавал в последните си 8 мача срещу Арсенал.
Статистиката на Арсенал като домакин този сезон: 6-2-1.
Арсенал не са губили в последните 13 свои домакинства.

Арсенал – Бърнли: Прогноза

Арсенал са на три точки от градските съперници Челси на четвърто място, след като загубиха от Саутхемптън. Те ще търсят да наваксат точки и да запазят позициите си в битката за футбола в Шампионска лига следващия сезон.

Те трябва да се считат за фаворити заради тенденцииите в H2H двубоите, както и превъзходната им  форма у дома през целия сезон. Футболистите на Unai Emery спечелиха 6, изравниха 2 и загубиха само 1 от 9 домакински мача досега. От друга страна, Бърнли отбеляза само 6 гола в 1 победа, 2 равенства и 6 загуби в 9 гостувания в Премиър лийг този сезон.

Арсенал -1.5 хендикап
Арсенал да поддържа чист лист      bet-bg.com

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG