Арсенал – Евертън bet365premier

Двубоят Арсенал – Евертън от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 23 септември (неделя) от 18:00 часа.  Стрелците са спечелили последните си три мача с новия мениджър Унай Емери. Те ще търсят победа номер четири. Разбира се, имат огромен шанс да спечелят, като Евертън загуби изненадващо срещу Уест Хям у дома. 

Коефициентът за победа на Арсенал   е 1.44.  Равенството в мача е оценено с 4.50.  Коефициентът за победа на Евертън   е 6.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Арсенал – Евертън : Статистика Н2Н

Евертън не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Арсенал.
Като домакин, Арсенал не е губил от Евертън в последните 24 срещи помежду им.
Преди година Евертън бяха номер 18 в класирането с 4 точки. Сега са номер 10 с 6 точки.

Прогноза

Захубата срещу Уест Хям беше първото поражение на Евертън в Premiership този сезон. Преди това те спечелиха един мач и изравниха три мача. Арсенал имаше тежки първи два мача, като загуби от Челси и Манчестър Сити, но вече свикна с новия мениджър и стил на игра. Карамелите не са им непознати, тъй като те са се срещали 210 пъти досега. Стрелците са спечелили половината от тези мачове. Миналата година Арсенал унизи Евертън с 5: 1 у дома и 5: 2 като гост. Евертън не може да допусне повторение тази година, тъй като те искат да се възстановят след поражението миналия уикенд. Все пак Арсенал е фаворит за победата.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG