Арсенал и Уест Хам завършиха при резултат 3:3

Арсенал и Уест Хам завършиха при резултат 3:3 .Джеси Лингард откри резултата в 15-ата минутa.Две минута по-късно Джаръд Боуен удвои аванса на „чуковете“. В 32-ата минута Томаш Сучек вкара трети гол във вратата на „артилеристите“. Александре Лаказет стреля в 38-ата минута, топката се отклони в Сучек и се озова в мрежата. Втори автогол доведе резултата до 3:2, след като Крейг Доусън в 62-ата минута прати топката във вратата си. Лаказет успя да изравни в 82-ата минута.

В 15-ата минута Джеси Лингард откри резултата. Микайл Антонио проби отляво и намери отлично играча, взет под наем от Манчестър Юнайтед. Лингард овладя и с прецизен изстрел преодоля Бернд Лено. За него това бе пети гол срещу Арсенал в кариерата му, както и пети гол за „чуковете“.

Объркването на „топчиите“ доведе до втори гол 98 секунди по-късно. Лингард намери Боуен, който стреля от малък ъгъл, но Лено не се намеси добре и пропусна топката в мрежата. Домакините не спряха да атакуват и опитаха да довършат съперника. Арсенал постепенно започна да се съвзема, а Фабиански за малко да им помогне. Той изпусна топката след удар от фаул, но успя навреме да поправи грешката си.

Особени проблеми на отбраната на „артилеристите“ създаваше Микайл Антонио. Той насочи топката с глава към мрежата в 32-ата минута, а това доведе до трети гол във вратата на гостите. Кълбото обаче бе отклонено малко преди да влезе в мрежата от Томаш Сучек, който стана автор на попадението. Голът стана след поредната грешка на Арсенал при опит да изнесат топката от задни позиции.

Тимът на Артета успя бързо да се върне в мача. След центриране на Чембърс топката стигна до Лаказет, който се завъртя и отправи отличен удар.

Кълбото сякаш нямаше да намери целта, но се отклони в Сучек и се озова в мрежата. Букайо Сака можеше да намали на 3:2 още преди почивката. Той излезе сам срещу Фабиански, но стреля право в него.

Арсенал доминираше в края на първото полувреме и продължи да го прави и в началото на второто. Иса Диоп изби топката от голлинията след удар на Лаказет малко след почивката. Френският нападател бе изключително активен, а „артилеристите“ организираха атака след атака. След час игра гостите намалиха на 3:2 след втори автогол на „чуковете“. Отново центриране на Чембърс създаде проблеми на Уест Хам, а Крейг Доусън отклони топката към собствената си мрежа.

Антонио бе близо до гол в 75-ата минута. Топката стигна до него след отличен пробив на Бенрама, но ударът му завърши в гредата. Арсенал стигна до равенството в 82-ата минута. Пепе центрира отдясно, а Лаказет с глава заби топката в мрежата. След това развитие Уест Хам се събуди отново и тръгна напред, а до края и двата отбора създадоха няколко положения, но до нов гол не се стигна.

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте пряко и прави залози на живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Арсенал и Уест Хам завършиха при резултат 3:3