Арсенал – Лестър Сити bet365premier

Двубоят Арсенал – Лестър Сити от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 22 октомври (понеделник) от 22:00 часа на стадион  Emirates StadiumАрсенал се радва на отлично представяне с шест последователни победи. Това ги доведе на четвърто място в класирането в лигата с 18 точки.

Коефициентът за победа на Арсенал е 1.53 Равенството в мача е оценено с 4.50. Коефициентът за победа на Лестър е 6.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Арсенал – Лестър Сити: Статистика Н2Н

Арсенал са в серия от 5 поредни домакински победи.
Като домакин, Арсенал не е губил от Лестър в последните 12 срещи помежду им.
Арсенал са в победна серия от 9 мача.

Арсенал – Лестър Сити: Прогноза

Арсенал ще се възползва от факта, че играе на своя територия. Това ще ги мотивира да впечатлят феновете си у дома и да вземат 3 точки в края на мача. С текущата форма на отбора, те трябва да запишат победа в тази среща.bet365 premier

От друга страна, Лестър ще се стреми да запази превъзходното си представяне срещу стрелците. Въпреки това, те не са имали добро представяне като гост напоследък и може да не успеят да постигнат това.

Възможно е и двата отбора да вкарат гол, тъй като Арсенал е много уязвим този сезон.

Арсенал да спечели

Александър Лазазет да вкара по всяко време

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.bet 365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG