Арсенал – Нюкасъл неделя 16 Февруари

Двубоят между Арсенал – Нюкасъл ще се проведе на 16 Февруари (неделя) от 18:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Преди срещата си на стадион „Емирейтс“ в неделя, Арсенал и Нюкасъл закъсняха в края на класацията, като събраха по 31 точки след 25 кръга от мачове.

Коефициентът за победа на Арсенал е 1.40Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75. Коефициентът за победа на Нюкасъл е 8.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Арсенал – Нюкасъл: Двубой Статистика

Нюкасъл не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Арсенал.
Арсенал нямат загуба в последните си 7 мача.
Статистиката на Арсенал като домакин този сезон: 4-5-3.

Арсенал – Нюкасъл: Прогноза

И двата отбора имат приблизително по един гол на всеки мач през последните си седем мача във Висшата лига (Арсенал 1.2, Нюкасъл 0.85), и с малко предимства в шоуто, един гол на отбор изглежда в горната граница на текущите им съответни атакуващи възможности.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за интересни мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com