Арсенал готви сериозна сума за Карим Бензема

Президентът Флорентино Перес обаче обмисля да се раздели със своята звезда при изгодна оферта. Силният човек на стадион „Саниаго Бернабеу“ се е срещнал с представители на Борусия и е останал доволен от преговорите. От друга страна, Бензема не иска да се премести в Дортмунд и предпочита да премине в Арсенал или да остане в Реал Мадрид.

 

 

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и много други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG