Арсенал спечели с 2:0 домакинството си на Евертън

Арсенал спечели с 2:0 домакинството си на Евертън. Тимът на Унай Емери отбеляза двете попадения в рамките на три минути през второто полувреме. Лаказет откри резултата с много красив удар, а Обамеянг удвои, въпреки че бе в засада при подаването на Рамзи. Много силен мач изигра вратаря Петър Чех, който направи серия от спасявания.
Успехът изкачи Арсенал

на шесто място в класирането с 12 точки. Евертън има 6 точки след шестия кръг и на този етап феновете на „карамелите“ нямат поводи за оптимизъм, тъй като тимът не е играл с другите отбори от топ 6.
Двата отбора започнаха много активно двубоя, като основната идея бе атаката. Още във втората минута гостите пропуснаха отлична възможност да открият резултата. Доминик Калвърт-Люин бе изведен зад защитата на Арсенал от Том Дейвис, опита да заобиколи Чех, но бе спрян от вратаря.
Лондончани постепенно започнаха да организират добри атаки, но оставяше пространства за контраатаките на съперника. Начо Монреал можеше да се разпише, след като Обямеянг свали топката. Пикфорд обаче се справи с удара на испанския бранител. Защитата на Арсенал имаха проблеми с пробивите на бившия си играч Тио Уолкот, а в 21-ата минута Чех трябваше да отрязава хубав удар на Ричарлисон.
Стражът на Арсенал се намеси още на два пъти, а към края на полувремето домакините можеха да открият след центриране на Обамеянг, след което топката се отби от гредата. Ситуациите пред Чех обаче продължиха редовно да застрашават чеха, като той се справи и с нов удар на Ричарлисон.
Лаказет откри резултата с много красив удар в 56-ата минута. Французинът получи топката от Рамзи и я насочи великолепно в горния ляв ъгъл на Пикфорд. Много бързо резултатът стана 2:0, след като защитата на Евертън остави трима футболисти на съперника срещу един бранител. Йозил напредна, след това пусна към Рамзи, който бе блокиран, но успя да пусне към Обамеянг. Габонският нападател прати топката в мрежата, но бе в засада при подаването на Рамзи.
Арсенал определено имаше голям късмет да води с два гола на този етап, а Петър Чех имаше основна заслуга за това. Вратарят за пореден път се намеси отлично в 71-ата минута, когато се справи с удар с глава на Майкъл Кийн. „Артилеристите“ намалиха темпото и се дръпнаха по-назад, а гостите нямаха сили да направят натиск.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.