Арсенал – Уулвс 11 ноември bet365

Двубоят Арсенал – Уулвс от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 11 ноември (неделя) от 18:30 часа.  Арсенал беше на път да загуби срещу Ливърпул на стадион „Емирейтс“ уикенда, но голът на Александър Ланказет в крайна сметка им помогна да вземат една точка от мача.

Коефициентът за победа на Арсенал  е 1.66 Равенството в мача е оценено с 4.20. Коефициентът за победа на Уулвс е 5.25. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Арсенал – Уулвс: Статистика Н2Н

Като домакин, Арсенал не е губил от Уулвърхямптън в последните 6 срещи помежду им.
Пиер-Емерик Обамеянг е голмайстора на Арсенал с 7 гола. Раул Хименес има 3 гола за Уулвърхямптън.
Уулвърхямптън са в серия от 3 поредни загуби.

Прогноза

Артилеристите останаха в надпреварата за титлата и ще се опитат да се върнат към победа във Висшата лига, като домакин на Уулвърхемптън в 12-и кръг. Мъжете на Унай Емери вероятно ще излязат с всички оръжия, срещу новодошлите и предвид, че вълците често имат проблеми при пътуванията, ние вярваме, че има голяма стойност в залагането на столичния клуб. Уулвърхемптън претърпя известни проблеми в загубата срещу Тотнъм с 3: 2 в последния мач и не вярваме, че са способни да развалят партито на Арсенал на стадион „Емирейтс“. На последния си мач в английското топ ниво (2012) Арсенал победи Уулвърхемптън с 3: 0.

Арсенал да спечели

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG