Астана – Партизан четвъртък 03 Октомври

Двубоят между Астана – Партизан ще се проведе на 03 октомври (четвъртък) от 17:50 часа в среща от Лига Европа. Астана спечели и трите точки у дома в Кайзер през уикенда, като изпусна 3-0 победители в лигата, докато Партизан осигури победа с 4:1 на Radnicki Nisand.

Коефициентът за победа на Астана е 2.15. Равенството в мача е оценено с 3.20. Коефициентът за победа на Партизан е 3.60. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Астана – Партизан: Статистика Н2Н

Partizan нямат загуба в последните си 9 мача.
Partizan нямат загуба в последните си 4 мача като гост.
ФК Астана са в серия от 8 поредни домакински победи.

Астана – Партизан: Прогноза

Уверени сме, че и двата отбора ще отбележат гол в четвъртък и сме предвидили краен резултат от 2-1 в полза на Партизан. Посетителите вече имат точка на дъската в група L и ще се уверят, че ще добавят към този резултат в четвъртък. И двата отбора редовно вкарват голове срещу посетителите, които се насочват към мача като ясни фаворити. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com