Астерас Триполис – Хибърниън четвъртък, 2 август

Двубоят между Астерас Триполис – Хибърниън ще се проведе на 02 Август (четвъртък) от 20:00 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. Хибърниън нажежиха ситуацията след победа с 3: 2 в първия мач, но може да очакват трудности в Гърция.

Коефициентът за победа на Астерас Триполис е 1.65. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на  Хибърниънс 5.50Вижте ТВ Програма за мача тук. Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Астерас Триполис – Хибърниън: Двубой Статистика

Няма други срещи между оторите преди трилъра миналата седмица.

Астерас Триполис – Хибърниън: Прогноза

Много фенове на Hibs няма да могат дори да обявят отбора, който клубът им играе, да не говорим нищо за тях. Все пак те ще трябва да се уморят от тях и букмейкърите виждат тази игра като отворена игра.

Hibernian са отбор, който вкара 15 гола в три квалификационни игри този сезон.

И двата отбора да вкарат
Астерас да спечели и над 2.5 гола

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на google search bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни топ събития и новини за Лига Европа от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com