Астън Вила – Лестър 08 Декември

Двубоят между Астън Вила – Лестър ще се проведе на 08 Декември (неделя) от 16:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. Сезонът на Астън Вила продължи през първия кръг на мачовете от средата на седмицата в сряда, като Челси взе тясна, но заслужена победа с 2: 1 на „Стамфорд Бридж“

Коефициентът за победа на Астън Вила е 4.20Равенството в сблъсъка е оценено на 3.90. Коефициентът за победа на Лестър е 1.80. Гледай на живо по Diema Sport 2. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Астън Вила – Лестър: Двубой Статистика

Като домакин, Астън Вила не е губил от Лестър в последните 3 срещи помежду им.
Лестър са в победна серия от 8 мача.
Лестър са в серия от 4 поредни победи като гост.

Астън Вила – Лестър: Прогноза

Имайки предвид представянето и на двата отбора да момента, още една победа за Лестър изглежда фантастично съотношение цена-качество в неделя, въпреки че не предвиждаме още една победа до нула за посетителите. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG