Астън Вила – Норич четвъртък 26 Декември

Двубоят между Астън Вила – Норич ще се проведе на 26 Декември (четвъртък) от 17:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. Ако си помислите за началото на сезона във Висшата лига 2019/20, мнозина очакваха Шефилд Юнайтед да се бори най-много от нововъведените отбори.

Коефициентът за победа на Астън Вила е 2.05Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Норич е 3.30. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Астън Вила – Норич: Двубой Статистика

Норич не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Статистиката на Норич като гост този сезон: 1-2-6.
Джак Грийлиш е голмайстора на Астън Вила с 5 гола. Теему Пуки има 9 гола за Норич.

Астън Вила – Норич: Прогноза

Далеч от дома Норич са допуснали 1,67 гола на мач през този сезон, така че очакваме Злодеите да се вземат в ръце и да отбележат няколко гола. Вила обаче са допуснали в шест от деветте си домакински мача, така че победа без допуснат гол за домакините изглежда малко вероятно, като правилното прогнозиране на резултата е домакиснка победа и двата отбора да отбележат в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com