Астън Вила – Тотнъм Хотспър 16 Февруари

Двубоят между Астън Вила – Тотнъм Хотспър ще се проведе на 16 Февруари (неделя) от 16:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. Само с една точка, която разделя 17-ия поставен Астън Вила от Уест Хем на 19-та, надеждата за оцеляване във Висшата лига все още остава.

Коефициентът за победа на Астън Вила е 4.00Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Коефициентът за победа на Тотнъм Хотспър е 1.85. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Астън Вила – Тотнъм Хотспър: Двубой Статистика

Астън Вила не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Тотнъм.
Тотнъм нямат победа в последните си 5 мача като гост.
Джак Грийлиш е голмайстора на Астън Вила с 7 гола. Хари Кейн има 11 гола за Тотнъм.

Астън Вила – Тотнъм Хотспър: Прогноза

Тази мощна комбинация би трябвало да доведе до поредната среща с висока оценка в неделя, която от своя страна прави залозите и двата отбора да отбеледжат в мача да си заслужава да бъде разгледан.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за интересни мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com