Аталанта – Лацио 17 декември bet365

Двубоят Аталанта – Лацио от  Серия А на Италия ще се проведе на 17 декември (понеделник) от 21:30 часаЛацио влиза в мача с ниска увереност след четири последователни равенства в лигата, и загуба в четвъртък в Лига Европа срещу Франкфурт. 

Коефициентът за победа на Аталанта    е 2.10.  Равенството в мача е оценено с 3.50  Коефициентът за победа на Лацио е 3.40. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Аталанта – Лацио: Статистика Н2Н

Лацио не е побеждавал в последните си 6 срещи.
Дуван Запата е голмайстора на Аталанта с 5 гола. Чиро Имобиле има 10 гола за Лацио.
По време на последните 19 срещи с Аталанта като домакин, Аталанта спечели 6 пъти, при 7 равенства и 6 победи за Лацио. Головата разлика е 25-24 в полза на Аталанта.

Аталанта – Лацио: Прогноза

Бианкоцелести беше твърде лесен за побеждаване. Те са допуснали два или повече гола в три от последните четири мача във всички състезания. Те допуснаха поне един гол във всеки от последните десет мача във всички състезания.

Това ще бъде музиката за ушите на Дюван Запата, който вкара за Аталанта в победата с 1-3 срещу Удинезе миналия уикенд. По този начин хората на Джанпиеро Гасперини затвориха разликата до Лацио  на 5-то място с 4 точки и сега са на седмо място в лигата.

Техните мачове предложиха много голове през последните няколко месеца. Всеки от последните седем мача, които те изиграха в Серия А, отбеляза три или повече гола. Ето защо ние намираме BTTS за истински банкер тук.

И двата отбора да вкарат
Над 2.5 гола FT    bet-bg.com

Официални спонсори на Серия А са: Nike, TIM, Panini.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна И26гра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG