Аталанта – Манчестър Сити 06 Ноември

Двубоят между Аталанта – Манчестър Сити ще се проведе на 06 Ноември (сряда) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Манчестър Сити продължава да изглежда впечатляващо, с 10 победи в последните си 11 мача. Шампионите от Висшата лига са облекнчени на първото място в тази група.

Коефициентът за победа на Аталанта е 5.25Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00. Коефициентът за победа на Манчестър Сити е 1.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Атланта – Манчестър Сити: Двубой Статистика

Ман Сити са в серия от 4 поредни победи като гост.
Ман Сити са в победна серия от 5 мача.
Ман Сити се намира в победна серия от 3 мача в Група C наШампионска Лига.

Атланта – Манчестър Сити: Прогноза

Освен това подкрепяме удобна победа за Сити, като Аталанта допусна 11 гола в първите си три мача. Очакваме удобна победа за Сити в сряда. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com