Аталанта – Фиорентина 22 Септември

Двубоят Аталанта – Фиорентина от Серия А на Италия ще се проведе на 22 септември (неделя) от 19:00 часа. Това беше ужасна нощ за Аталанта в Шампионската лига в сряда, тъй като мечтата им се превърна в кошмар. La Dea дебютираха много по-раздуто в състезанието.

Коефициентът за победа на Аталанта е 2.05. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Фиорентина е 3.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Аталанта – Фиорентина: Статистика Н2Н

По време на последните 20 срещи с Аталанта като домакин, Аталанта спечели 7 пъти, при 7 равенства и 6 победи за Фиорентина. Головата разлика е 25-24 в полза на Аталанта.
Мачове от миналия сезон: 3-1 (Аталанта домакин) и 2-0 (Фиорентина домакин).

Аталанта – Фиорентина: Прогноза

Фиорентина загуби шест от последните си седем гостувания в Серия А. Те се изправят тук, за да срещнат страната от Аталанта, която спечели девет от 13 сблъсъка с отбори извън челната седмица у дома миналия сезон. Домакините трябва да имат повече от достатъчно, за да преодолеят тази среща, така че победата у дома е нашият съвет за срещата в неделя.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365 .Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.livebet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com