Аталанта – Шахтьор Донецк bet365

Двубоят между Аталанта – Шахтьор Донецк ще се проведе на 01 Октомври (вторник) от 19:55 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Въвеждането на Аталанта в Шампионската лига не вървеше по план, тъй като бяха удряни с 4:0 в Динамо Загреб. Това със сигурност е попречило страната.

Коефициентът за победа на Аталанта е 1.80Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на Шахтьор Донецк е 4.33Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Аталанта – Шахтьор Донецк: Двубой Статистика

Аталанта не са губили в последните 8 свои домакинства.
Шахтьор Донецк нямат загуба в последните си 13 мача като гост.
Аталанта са в серия от 4 поредни домакински победи.bet365

Аталанта – Шахтьор Донецк: Прогноза

https://www.bet365.com/#/AC/B1/C1/D8/E89609527/F3/P^13/Q^108

Виждаме изобилие от голове между тези два отбора, като преди година бяха отбелязани 15 в трите гостуващи мача на гостите. Във всеки от тези мачове имаше поне четири гола, което показва, че над 2,5 гола са стойностният залог в този сблъсък. Ще продължим с победата за Аталанта, тъй като те гледат да пренесат вътрешната си форма в Европа. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com