Атланта Хоукс – Ню Йорк Никс 15 Февруари bet365

Двубоят между Атланта Хоукс – Ню Йорк Никс ще се проведе на 15 февруари (петък) от 02:35 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на NBA.

Залози за успех на Хоукс се приемат при коефициент от 1.32. Шансовете за победа на Никс са оценени на 3.50. Спред коефициентът за състава на гостите е 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. bet365 NBA


Атланта е на дъното в Югоизточната дивизия с 19-38 победи, в това число 9-16 успеха в „State Farm Arena“. Момчетата на Лойд Пиърс избегнаха четвърта поредна загуба. След като надделяха над Лос Анджелис Лейкърс със 117-113 точки във вторник.

Трей Йънг блесна с 22 точки и 14 асистенции срещу Лейкърс и вече е с 17 дабъл-дабъла от началото на сезона. Джейлен Адамс и Кевин Хюртър са под въпросителна за предстоящия двубой заради травми.

Ню Йорк е с най-слаби показатели в лигата със своите 10-47 победи, включително 6-23 успеха като гост. Дейвид Физдейл и компания се намират в рекордна в историята на клуба поредица от 18 поражения, последното от които дойде в сряда срещу Филаделфия 76 със 111-126.

Новото попълнение Денис Смит-младши е със скромните 12 точки средно в последните три срещи. Митчъл Робинсън се отчете с 14 точки и 13 борби срещу „сиксърс“.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG